Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vajon milyen probléma állhat...

Vajon milyen probléma állhat a háttérben?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.2005-ben kezdődött a problémám, azóta is tart.A helyzet az hogy ha megyek fel a lépcsőn, vagy fogat mosok vagy akármi ami kisebb megterheléssel jár, nagyon hamar elfárad a kezem.Nem az ilyen edzés utáni fáradtságra gondolok, hanem egyszerűen ég, vagy marja valami, ólomnehéz lesz és pihentetnem kell.Megőrjít a dolog, mert edzeni sem tudok így semmit, meg a hétköznapi tevékenységeimet is zavarja.Azt hittem hogy fehérje hiány és szegényes táplálkozás az oka.1 hónapig ittam fehérjét, kajáltam és nem változott semmi.Van pajzsmirigy betegségem, szedtem rendesen a gyógyszert és nem múlt el, pedig azt hittem annak a tünete.A kezeim sokszor hidegek, meg a lábaim is.Arra gondoltam hogy keringési probléma, ma csináltattam az orvosnál egy vizsgálatot erre és mondta a doki hogy minden rendben van, mindenhova ugyanúgy áramlik a vér.Elég sokáig nagyon sok édességet ettem, csokit, cukrot meg szénsavas és rostos üdítőket.Lehet hogy el vagyok savasodva s azért van, ezért most csinálok egy lúgosítást, de ha ez se segít akkor meg vagyok lőve teljesen.Nincs valakinek valami ötlete?Már nagyon zavar a dolog, meg szeretném oldani.A válaszokat előre is köszönöm! 29/f

2014. okt. 30. 22:26
 1/3 anonim válasza:
Ínhüvelygyulladás? Csontritkulás?
2014. okt. 31. 07:31
 2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Esetleg tenyéri alagút szindróma?
2014. okt. 31. 07:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Volt már kéztő alagút szindrómám, de műtöttek vele, úgyhogy tuti hogy nem az a baj.Mellesleg elfelejtettem mondani, hogy a combomban is ugyanúgy érzem ezt a fáradtságot.
2014. okt. 31. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!