Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyirokcsomo duzzanat, van ok...

Nyirokcsomo duzzanat, van ok aggodalomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok, par eve mar eszrevettem, hogy bal oldalt a nyirokcsomom elegge megvan duzzadva, jobb oldali is, de az epp hogy csak kitapinthato. 3 hete el nem mullo torolfajom van, es mar par eve a fokozott izzadsag is fent all, nemtudom osszekotheto ez a dolog egymassal. Alvas kozben szoktam izzadni, de akkor is egy tengernyit

19/f

2014. okt. 30. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet, menj el orvoshoz, csináljanak vérvételt, ultrahangot. Nekem mononukleózis fertőzésnél volt ilyen. 2 hét alatt elmúlt, egy jó kis tüszősmandulagyuszival. Ez 4 éve volt.
2014. okt. 30. 13:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Orvoshos elmentem,

Megtapogatta o nem erzett semmit, ennek ellenefe a full orr gegeszetre is elkuldott, ott se tudta kitapintani az orvos, en meg mar 1 mozdulatbol mind2 ot egyszerre kitudom tapintani. Szo szerint hulyenek neztek az orvosol, mert mondtam hogy meg van duzzadva. Vervetelre most voltam nyaron mert betoltottna 19 et, ott akkor semmit nem talaltakna veremben, de gondolom ilyenkor csak az altalanos dolgokat nezik meg. Amugy az arcszorzetem se akar a bal oldali nyirokcsomo helyenel noni...

2014. okt. 30. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor menj el másik orvoshoz...
2014. okt. 30. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg teljesen ártalmatlan
2014. okt. 30. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!