Fájdalmas nyirokcsomó duzzanat a hónaljban?
Körülbelül másfél két éve fedeztem fel egy kb 3/4 centis csomót a jobb hónaljamban, akkoriban még fájdalmatlan volt így jól megijedtem, rohantam a háziorvoshoz aki azt mondta ne aggódjak, szőrtüsző a borotválástól illetve dezodoroktól. Ezzel akkor ennyiben is maradt, viszont azóta kb. fél éve vissza-visszatérő fájdalmat tapasztalok a csomóban valamint az érintett oldalon a testemben végig (kar,láb fájdalom, viszketés, zsibogás hasonlók) újra orvoshoz fordultam ezúttal ultrahangra küldtek, ahol szintén közölték, hogy ne aggódjak, semmi kóros, kaptam is papírt negatív eredménnyel...azonban ez a fájdalom aggasztó számomra, tüneteimet "megguglizva" nem kicsit ijesztettem meg magam...limfóma, hodkins-kór hasonlók. Mi tévő legyek, van okom aggodalomra? Köszönöm a normális válaszokat előre is,
20as éveiben járó lány
van ilyen. meg is erősítették, hogy nem daganat.
eldugul és begyullad az, aminek ürülnie kellene.
enyhébb esetben elmúlik magától is, vagy betályogosodik és kifakad.
mintavételből inkább.
de azt sem írtad, hogy azt írták le a papírodra, hogy daganatod van.
akkor ez nem daganat, hanem gyulladás.
és zavarnak mintavételre tovább.
De elmehetsz másik orvoshoz és fizetős ultrahangra is. Kb. 7-10ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!