Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mitől lehet? Nagyon fáj a...

Ez mitől lehet? Nagyon fáj a csípőm.

Figyelt kérdés

Körülbelül 1.5-2 hónapja fáj csak a bal oldalt, a csípőmnél a csont és a környéke. Egy erősebb izomlázhoz tudnám hasonlítani, időnként úgy érzem, lüktet is. Vártam, hogy elmúljon, mert nem ütöttem meg, meg semmi, de inkább csak rosszabb lett. Korábban a fekvés/alvás javított a helyzeten, de most reggel is ugyanúgy fáj. Plusz ülés és fekvés közben is érzem egy kicsit. Ha hosszabban ülök (márpedig ülő munkám van), utána nehéz felkelnem is, mert sokkal jobban fáj, mint ha be lenne mozgatva.

Valakinek esetleg hasonló tapasztalat? Mitől lehet? Lassan dokin gondolkozok, de házi vagy reumatológus (?) - és kell-e oda beutaló?

Előre is köszi a válaszokat!

2014. okt. 29. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Reumatológushoz mehetsz beutaló nélkül is a kórházba ha már zavaró. Valószínűleg az okozza a panaszaidat, hogy sokat ülsz. Nekem is szokott bal oldalt fájni illetve a hátam is, mert folyamatosan ülök és kevés a mozgásom. Próbálj meg óránként felállni és nyújtózni kicsit mozogni is. Az orvos is ezt ajánlaná, mert igazából gyógyszeres kezelésekkel ezeket nem lehet megoldani. Esetleg menj el úszni az úszás nagyon jót tesz. Ha meg jobban fáj már szedhetsz akár ilyen problémákra való recept nélküli fájdalomcsillapítót. Pl Algoflex Izom+Izület, vagy Algoflex Forte az is hatásos. Persze azért nem árt, ha lát egy orvos, lehet más probléma is, lehet csak kisugárzik oda.
2014. okt. 29. 16:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. okt. 30. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!