Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyér! Kenőcsöt és kúpot is...

Aranyér! Kenőcsöt és kúpot is használok ma már 2 napja, viszont rettenetesen viszket. Mivel enyhíthetném, vagy magától elmúlik? (lent)

Figyelt kérdés

20 évesen elég gáz, hogy ilyennel küzdök, de életemben először és tökre tanácstalan vagyok.

Igen, vérzett, szúrt, fájt, ma már 2-ik napja elkezdtem a kezelést. (Belső aranyér) Kúpot (Proktis-M) és kenőcsöt (Hemorid) is használok. Viszont nagyon viszket, mindig esténként.

Ebben még kezdő vagyok és remélem az is maradok, így most a Ti segítségetekre szorulok. Jót jelent ha elkezdett viszketni, vagy nem? (a gyógyulásra értem) Belsőleg most talán kezd oké lenni a dolog. Illetve, átlagosan ez az állapot kinek meddig tartott? El vagyok keseredve kissé. Enyhíthető valamivel, vagy ez azért van, mert használnak a gyógyszerek és idővel elmúlik?

Előre is köszönöm, ha valaki segít!

(ezekkel a gyógyszerekkel tapasztalatokat is elfogadok, hogy használta-e valaki és hogy mennyire használt. Azt is megköszönöm, ha elmondjátok ki mit tart erre a legjobbnak, melyik vált be aleginkább)

:)

2014. okt. 29. 00:32
 1/2 Titkos Arisztid ***** válasza:

Dokival fel kell iratni a Suppositorium haemorrhoidale nevü kúpot, az viszonylag gyorsan hat, csak vényköteles. A bemeneti nyílást meg lehet kenni bármilyen hidratálóval, vagy körömvirág krémmel, így nagyban csökken a viszketés. Semmi más nem szükséges

Egy gyógyszerész...

2014. okt. 29. 08:27
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2014. okt. 29. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!