Aranyér! Kenőcsöt és kúpot is használok ma már 2 napja, viszont rettenetesen viszket. Mivel enyhíthetném, vagy magától elmúlik? (lent)
20 évesen elég gáz, hogy ilyennel küzdök, de életemben először és tökre tanácstalan vagyok.
Igen, vérzett, szúrt, fájt, ma már 2-ik napja elkezdtem a kezelést. (Belső aranyér) Kúpot (Proktis-M) és kenőcsöt (Hemorid) is használok. Viszont nagyon viszket, mindig esténként.
Ebben még kezdő vagyok és remélem az is maradok, így most a Ti segítségetekre szorulok. Jót jelent ha elkezdett viszketni, vagy nem? (a gyógyulásra értem) Belsőleg most talán kezd oké lenni a dolog. Illetve, átlagosan ez az állapot kinek meddig tartott? El vagyok keseredve kissé. Enyhíthető valamivel, vagy ez azért van, mert használnak a gyógyszerek és idővel elmúlik?
Előre is köszönöm, ha valaki segít!
(ezekkel a gyógyszerekkel tapasztalatokat is elfogadok, hogy használta-e valaki és hogy mennyire használt. Azt is megköszönöm, ha elmondjátok ki mit tart erre a legjobbnak, melyik vált be aleginkább)
:)
Dokival fel kell iratni a Suppositorium haemorrhoidale nevü kúpot, az viszonylag gyorsan hat, csak vényköteles. A bemeneti nyílást meg lehet kenni bármilyen hidratálóval, vagy körömvirág krémmel, így nagyban csökken a viszketés. Semmi más nem szükséges
Egy gyógyszerész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!