Rühesen lehet borotválkozni? Nem lesz roszabb a helyzet? Vagy inkább ne? És esetleg több tanács a kezelésre?
Sajnos már hónapok óta viszketek. 3-szor voltam orvosnál mire közölték, hogy rühes vagyok. És jövőhéten is menni fogok mert már nem bírom tovább :'( Előtte allergiára írtak föl tablettát meg kenőcsöt ami nem használt. Most viszont már rühességre. Mindent úgy csináltam ahogy az orvos mondott de a viszketés sajnos nem múlik. Ahogy látjátok az időpontot is a kérdésem kiírásánál hát ezért nem tudok aludni. Folyamatosan elviselhetetlenül viszketek. :'( Hiába kenem le magam akkor is. Esetleg ha tudtok adjatok tanácsokat kérlek! Fertőtlenítés már megtörtént minden át lett mosva vasalva pedig szerintem visszafertőződtem. Vagy nem? Szerdán kezeltem le magam az egyik üveges folyadékkal és péntek óta kenem magam az elvileg maradandó viszketésre való kenőccsel. De nem használ úgy érzem.
Amíg nem tudtam, hogy rühes vagyok addig borotválkoztam. Így is lehet vagy inkább ne? Lehet a korábbi borotvával vagy inkàbb csere? Kb 2 hete használtam azt a borotvát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!