Mitől hullik a hajam, és vékonyodik el?
Már kb egy ève egyre ,,kevesebb'' hajam van ès teljesen vèkonyszàlù lett. Nem tudom hogy mitől lehet mert voltam egy hajstudioban ahol megvizsgaltak a hajszalaimat es a fejboromet is es azt mondtak hogy egeszseges es hogy lehet hogy a stressz az oka...de nem ertem hogy milyen stressz mivel egyaltalan nem stresszelek... De mar addig fajult a helyzet hogy nem is no egyaltalan mar jo ideje es egyre kevesebb is van es rövidebb is mint volt (gondolom a ,,regebbi'' szalak mar kihullottak) a hatam kozepeig ert most meg a vallamig csak es nem vagattam belole..
Tudna valaki tanacsot adni hogy mi lehet ez ès hogy menjek e ezzel orvoshoz? Nem fog hülyenek nezni?? Vagy ez ,,elèg ok'" orvoshoz menni ha màs panaszom nincs?? 22eves vagyok es mondhatom hogy szinte stressz mentes az eletem :) ugyhogy tuti hogy nem az miatt van. De mar kezdek bedepizni tole :(
Endokrinológus tud segíteni. Lehet egy emelkedett tesztoszteronszint is az oka.
Az ilyen hajstúdiók nem értenek ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!