Mennyire lehet nagy a baj?
Figyelt kérdés
Előre szólok hipohonder vagyok. 5 éve cigizek, 19 éves vagyok ( jöhet a bla bla.. ) 1 hete fájt a torkom másnapra tiszta takony lettem, és köhögök, le van rakódva valami a torkomra és a hörgőimre. Fel fel szakad. Hörgőgyulladás szerű. Az lenne a kérdésem, ettől fájhat-e a mellkasom a bordáimnál, meg néha a hátamnál, jobb oldalt. Néha bal oldalt is de túlnyomó részt jobb oldalt. Nagy levegőt veszek és kifújom akkor nem fáj csak igy random. Mivel hipohonder vagyok, egyből arra gondoltam mivan ha rákos vagyok, Jövőhéten hétfőn kaptam időpontot a tüdőszűrőre, de egyszerűen nem bírok már mit kezdeni magammal, annyira félek, folyamatosan erről olvasok... Sok esély van arra hogy 18 évesen tüdőrákos vagy? Kb a lapockám alatt szokott általában fájni kb 5-10 centivel. De nem is az hogy fáj, inkább ilyen picit kellemetlen érzés 1-2 pillanatra. Amúgy nem nagyon köhögök reggelente meg semmi.2014. okt. 23. 17:33
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet. Egyébként júliúsban fájt a jobb oldalam, meg a herém, eküldtek vele vizsgálatra, vettek vért stb, a vérképem oké volt, meg nem találtak sehol semmit, szóval azt mondták van ez igy hogy meghúztam. egyébként azt csináltam hogy mély levegőt vettem és ki is tudom fújni, szóval igy nem köhögök, most csak azért köhögök mert jön fel a slejmes valami. igazából engem csak az zavar h miért fáj a jobb oldalam? attól fájhat hogy le van tapadva oda a genny meg a slejm?? igazából nem is 1 helyen fáj, nem tudom nagyon félek..
2014. okt. 23. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!