Mit csináljak a pajzsmirigytől hulló hajammal?
Figyelt kérdés
Pmirigy gyulladásom és túlműködésem van már jó régóta, 4 éve, de a hajam most hullik,eddig nem hullott.
Értem én,hogy hormonbetegség,meg kell gyógyítani blablabla,de lehet valamit csinálni a hajhullással?
És ugye ez visszanő?
2014. okt. 14. 21:07
1/2 anonim 

válasza:

szerintem simán lehet, hogy a gyógyszered nem a megfelelő dózisú. Ha eddig nem hullott, akkor valószínű, hogy változás állt be az állapotodba, amihez a régi gyógyszermennyiség már nem elég (vagy lehet, hogy sok), de ha ezt korrigálod, akkor jó lesz megint. Természetesen a gyógyszeradagolást a dokiddal kéne megbeszélned.
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy fél Metothyrint írt fel,de nincs választócsík a gyógyszeren,így nem lehet elfelezni :( Magyarul minden nap más dózisú gyógyszer veszek be
2014. okt. 14. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!