Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj a hajammal?

Mi lehet a baj a hajammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom mással szokott-e ilyen előfordulni, de velem mindig :( Mindegy milyen sampont használok, egyrészt korpásodik és zsírosodik a hajam, de valami brutális módon, másrészt pedig a hajamnak addig van valami kellemes illata, ameddig frissen van mosva, ha szerencsém van akkor másnapig :( Egyéb bőrgyógyászati problémával együtt ezt is kivizsgáltattam a dokikkal és azt mondták, hogy ilyen a hajtípusom, használjak Nisoralt és majd jó lesz - hát nem lett jobb. A lényeg a lényeg, hogy egy nap elteltével elveszti a hajam minden jó illatát, és szó szerint büdös lesz :( Pedig annyiféle sampont kipróbáltam a legolcsóbbtól a legdrágábbig és semmi sem vált be. Sem a zsírosodásra sem a korpásodásra, a büdösségre meg pláne semmi :( Heti 1x, ha jó kedvem van heti 2x mosok hajat. Régen hetente többször is mostam, de lustaságból is meg mivel nem is jó a hajnak csökkentettem a hajmosások számát. Valami népi gyógymód (gyógyfüvek stb.), egyéb samponok bármi érdekelne, ami legalább a fele bajomon segíthetne. Már engem idegesít és szerintem félig be is beszélem magamnak, hogy rajtam kívül más is érzi, lehet, hogy érzik is csak nem szólnak, de kellemetlenül érzem magam :( Bármilyen ötlet nagyon jó lenne és kipróbálnám.

Köszönöm szépen előre is a segítséget!!!

2014. márc. 16. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Moss hajat samponnal, majd meleg ecetes vízzel, majd újra sampon, újra meleg ecetes víz (de jól dörzsöld be), majd öblítsd le és sampon, majd nagyon jól öblítsd le hideg és meleg vízzel is.
2014. márc. 16. 18:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Mindenképp kipróbálom, mert ez nem állapot, ami az én hajammal van.

Köszönöm szépen a segítséget, mennyire hatásos egyébként ez a kezelés?

2014. márc. 16. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Többnyire be szokott válni. Egyéb kérdésedet nyugodtan írd le!
2014. márc. 27. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!