Mi lehet a baj a hajammal?
Sziasztok!
Nem tudom mással szokott-e ilyen előfordulni, de velem mindig :( Mindegy milyen sampont használok, egyrészt korpásodik és zsírosodik a hajam, de valami brutális módon, másrészt pedig a hajamnak addig van valami kellemes illata, ameddig frissen van mosva, ha szerencsém van akkor másnapig :( Egyéb bőrgyógyászati problémával együtt ezt is kivizsgáltattam a dokikkal és azt mondták, hogy ilyen a hajtípusom, használjak Nisoralt és majd jó lesz - hát nem lett jobb. A lényeg a lényeg, hogy egy nap elteltével elveszti a hajam minden jó illatát, és szó szerint büdös lesz :( Pedig annyiféle sampont kipróbáltam a legolcsóbbtól a legdrágábbig és semmi sem vált be. Sem a zsírosodásra sem a korpásodásra, a büdösségre meg pláne semmi :( Heti 1x, ha jó kedvem van heti 2x mosok hajat. Régen hetente többször is mostam, de lustaságból is meg mivel nem is jó a hajnak csökkentettem a hajmosások számát. Valami népi gyógymód (gyógyfüvek stb.), egyéb samponok bármi érdekelne, ami legalább a fele bajomon segíthetne. Már engem idegesít és szerintem félig be is beszélem magamnak, hogy rajtam kívül más is érzi, lehet, hogy érzik is csak nem szólnak, de kellemetlenül érzem magam :( Bármilyen ötlet nagyon jó lenne és kipróbálnám.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!!!
Mindenképp kipróbálom, mert ez nem állapot, ami az én hajammal van.
Köszönöm szépen a segítséget, mennyire hatásos egyébként ez a kezelés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!