Pajzsmirigy túlműködésben szenvedek. Megoldás?
1998-tól pajzsmirigybeteg vagyok.Volt már műtétem, ahol a teljes bal oldali pajzsmirigyet kivették, egy nagy göb miatt.
Aztán a jobb oldaliba is lett egy nagy göböm, ennél rizikós volt a műtét.Erre 2011-ben radiojód izotópot kaptam, amitől kisebb lett a pmirigyem és a göb is.
A tsh-m mindig jó volt, de az orvosom Letroxot adott, mert hogy segíteni kell a működését.Eddig jó is volt, de most szívpanaszok, ritmuszavarok miatt belgyógyászhoz keröltem, ahol kiderült, hogy elég rossz a Tsh-m : 0.035, szóval túlműködő lettem.
Ez orvos azt javasolta, hogy felezzem a gyógyszerem.Nem tudom mi tévő legyek, mert elég rosszul érzem magam.Magas pulzus, szapora szívverés, masabb vérnyomás, állandó fejfájás ill nyomás a fejbe.Volt illetve van valaki ebben a helyzetben?
Eddig ilyen komolyabb panaszom nem volt.
Nem nagyon hinném, hogy ezen természetgyógyász segítene...
Értem én ezt...csak azt nem, minek kellett a gyógyszer, amikor tökéletesek voltak az értékeim.
Meg lett az eredménye, túlműködés...
Mert megértettem volna a gyógyszert, ha alúlműködtem volna akkor..
Szívem szerint nem szedném...
Azóta vannak bajaim, mióta szedem a gyógyszert.
Nem tudom, hogy simán abba hagyhatom e, nem lesz e baj belőle.
Sajna az endokrinológushoz csak januárba megyek, addig így nehezen bírom.
Szinte már a legkisebb terhelésre kiugrik a szívem :(
Mindig alacsony volt a vérnyomásom, most ahhoz képest nekem már az is sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!