Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szétment az erem?

Szétment az erem?

Figyelt kérdés

4 hónapja szültem.A terhesség alatt a lábamon több seprű véna is kijött.A lábszáramon hátul,ahol vékonyabb a bőr mindig is látszottak ,,visszerek,,(halványan).A családban ez gyakori is.

Tegnap kiemeltem a 3 éves kislányomat a hintából,mentem pár lépést és furcsa érzést kezdtem érezni.Először azt gondoltam,hogy megcsípett valami.Aztán itthon néztem meg,olyan volt először mintha beütöttem volna.Mára kb 5×5centis lila,vörös folt van,és nagyon fáj.Reggel még nagyon fájt,aztán ahogy többet mozogtam elmúlt.De délre(egész délelőtt talpaltam)már egyfolytában fáj,és még most is.Kimondottan szenvedek.Mitől lett ez?

2014. okt. 12. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szétpattant egy ér. menj el a sebészetre, lehet, hogy elég gyógyszeres kezelés rá.
2014. okt. 12. 15:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg elpattant az ér, de először a háziorvoshoz kell menni, majd ő eldönti szükséges-e a sebészetre menni!
2014. okt. 12. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!