Állandóan lüktet a hasam, kitapogattam, és érzem ahogyan végigmegy az erem az alhasamig, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
A szívverésemet véltem felfedezni benne, gondoltam egy hasi ütőér... utána néztem, és lehet hasi aneurysma, vagy terhesség... egyiket sem szeretném, de apukámat érszűkülettel műtötték, és a vérnyomása is magas, így ez talán valamennyivel növeli az aneurysma esélyét, ráadásul egy másik tünete, a hátfájás és kellemetlen közérzet is adott. Már kétszer voltam terhes, egyszer abortuszom volt, egyszer elvetéltem, ráadásul fogamzásgátlót is szedek... Mekkora az esély arra, hogy ez terhesség?2014. aug. 21. 08:12
1/3 A kérdező kommentje:
A terhesség tüneteit nem produkálom, sőt, múlt hónapban többször is megjött, hetekig véreztem... A nőgyógyász meg sem vizsgált, csak felírt egy vérzéscsillapítót. Szerencsére már elmúlt... Természetesen élek nemi életet, de maximum heti egyszer-kétszer...
2014. aug. 21. 08:17
2/3 anonim válasza:
A baba szívhangját nem "érezheted", főleg nem míg pici. A hasi aortád lüktetése,amit érzel. Ha a családban előfordul keringési probléma,kérhetsz a háziorvostól egy beutalót egy kivizsgálásra. Az a baj,hogy ha az ember utánaolvas,akkor pillanatok alatt több halálos betegséget is vél felismerni magán. Két-három tünetből még egy szakorvos sem fog diagnózist adni. Megértem,hogy aggódsz,de ne légy hipochonder! Főleg ne így menj egy orvoshoz,mert (bocs) de idegbajosna és a fent említett hipch.-nak fog nézni. Nem írsz amúgy butaságot,ezeket nyugodtan említsd meg neki. Amúgy vegyél egy tesztet és kiderül. Viszont a fog.gátló érproblémás családi háttérrel nagyon nem ajánlott!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de sajnos nincsen jobb megoldás, ódzkodtam is tőle, sikerült is kétszer teherbe esnem más védekezési formák mellett, így ennek megelőzése érdekében kénytelen voltam elkezdeni szedni... De az normális, ha ennyire intenzíven, konkrétan érzem, akkor is, ha nem tapogatom?
2014. aug. 21. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!