Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fulladás éjjel, mitől lehet?

Fulladás éjjel, mitől lehet?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, rendszeresen sportolok. Két éve volt az első eset, éjjel miután szórakozni voltam, dohanyoztam es alkoholt is ittam. Nem vagyok rendszeres dohányos, csak buli közben szoktam néha elszívni egy dobozzal. Éjjel arra ébredtem, hogy nagyon nehezen veszem a levegőt, sipolt a tüdőm, amikor kilélegeztem, pár percig tartott, jobb volt amikor a hátamon feküdtem, a szivem hevesen en dobogott. Többször is előfordult mar, de mindig éjjel es miután ittam... Egyszer annyira rossz volt, hogy zsibbadni kezdett mindenem, es féltem, hogy meg fogok fulladni. Ismerősöm, aki asztmás oda adta a spréjét, attól hamar jól is lettem.

Utana olvastam es valószínűleg asztmás vagyok, vagy panikrohamos?

2014. okt. 12. 11:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindkét eset előfordulhat. Az ital nem tesz jót egyiknek sem, mindegy, hogy asztma, vagy pánik roham. Megoldás ne igyál. De szerintem asztmára van hajlamod, ha a spré segített
2014. okt. 12. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!