Brutális izzadás, konyorgom segitsek, mi lehet az oka?
Sziasztok, evek ota brutalisan izzadok. A napi folyadekbevitelem akar 5x oset is kiizzadom. Nagyon kellemetlen az egesz dolog. Nincs klyan dezodor ami eltudna fedni az izzadsagom szagat, foleg a honom aljatol. Felveszek egy trikot es ra 5 percre mar az egesz foltos a honaljam korul. Boltba kimenni kesz szenvedes, ameddigre odaerek 10 perc alatt csopog a homlokomrol a viz, az egesz triko nedves rajtam, es meg az alsogatyam is full izzadt. Masik kellemetlenseg, hogy ha wc-re megyek elvegezni a dolgom, tegyuk fel 5 percig tronolok, nagyon kellemetlen visszahuzni a full izzadt alsogatyam ami mar teljesen hideg lett a nedvessegtol. Sportolaskor az emlitett izzadas mennyisegenek a tobbszorose jon ki rajtam, csoda hogy meg nem szaradtam ki 19 ev alatt. Es ez mint oszi idojaras mellett. A nyár maga a pokol.
Milyen betegseg lehet ez, eggyaltalan gyogyithato? Egyebb balesetek miatt vannak kisebb nagyobb allando fajdalmaim, de meg az is turhetobb, mint ez a fajta izzadas. Alvaskor van hogy a pappant meg a parnat, sot meg a matracot is ki kell tenni szaradni, ha meg vonaton utaztam es elaludtam kozben, ebredeskor azthittem hogy bevizeltem, kozben nem is.
Konyorgom segitsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!