Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Brutális izzadás, konyorgom...

Brutális izzadás, konyorgom segitsek, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok, evek ota brutalisan izzadok. A napi folyadekbevitelem akar 5x oset is kiizzadom. Nagyon kellemetlen az egesz dolog. Nincs klyan dezodor ami eltudna fedni az izzadsagom szagat, foleg a honom aljatol. Felveszek egy trikot es ra 5 percre mar az egesz foltos a honaljam korul. Boltba kimenni kesz szenvedes, ameddigre odaerek 10 perc alatt csopog a homlokomrol a viz, az egesz triko nedves rajtam, es meg az alsogatyam is full izzadt. Masik kellemetlenseg, hogy ha wc-re megyek elvegezni a dolgom, tegyuk fel 5 percig tronolok, nagyon kellemetlen visszahuzni a full izzadt alsogatyam ami mar teljesen hideg lett a nedvessegtol. Sportolaskor az emlitett izzadas mennyisegenek a tobbszorose jon ki rajtam, csoda hogy meg nem szaradtam ki 19 ev alatt. Es ez mint oszi idojaras mellett. A nyár maga a pokol.

Milyen betegseg lehet ez, eggyaltalan gyogyithato? Egyebb balesetek miatt vannak kisebb nagyobb allando fajdalmaim, de meg az is turhetobb, mint ez a fajta izzadas. Alvaskor van hogy a pappant meg a parnat, sot meg a matracot is ki kell tenni szaradni, ha meg vonaton utaztam es elaludtam kozben, ebredeskor azthittem hogy bevizeltem, kozben nem is.

Konyorgom segitsetek

2014. okt. 11. 21:35
 1/3 anonim válasza:
Háziorvostól kérj beutalót az endokrinológiára. ott vesznek vért és megnézik a hormonális dolgaidat, hogy rendben vannak-e. pl. pajzsmirigy betegségek is nagy izzadást okoznak. de erre tudnak gyógyszert adni ők, ha indokolt.
2014. okt. 12. 11:54
 2/3 anonim válasza:
én is ezzel küszködöm sajnos:/ próbáld ki a solutio antisudoricát gyógyszertárban lehet kapni 600-700 ft ért nekem ez segít :)
2014. okt. 30. 08:04
 3/3 szamo77db ***** válasza:
Én cukorbeteg vagyok, 2 éve derült ki. Pillanatok alatt le tudok izzadni, ismerem mindazt, amit leírtál. Elég sok folyadékot fogyasztok. Azt mondom, menj el egy laborvizsgálatra, az sok mindent kideríthet. Nálam még az is van, hogy a stressztől is ömlik rólam a víz.
2014. okt. 31. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!