Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Limfóma lehet? Szerintetek?

Limfóma lehet? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy hete vettem észre az első megnagyobbodott nyirokcsomót a nyakam bal oldalán. Tünetek egy-két napra rá jelentkeztek, mint hőemelkedés és láz, izzadás éjjel és nappal is, levertség, fáradtság. A nyakamban közben más nyirokcsomók is megduzzadtak, de a testem más pontjain ez nem jellemző. Vérképen voltam, az rendben volt. Szerintetek van ok aggodalomra?

2014. aug. 3. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy szimpla influenzára is passzol.
2014. aug. 3. 20:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Két dolgot kihagytam. Egyrészt, hogy a vérképemben a CRP érték magas volt, illetve, hogy a nyirokcsomók többsége nyomásra érzékeny, vagy érzékeny volt. Ez esetleg mire utalhat?
2014. aug. 3. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni, kb 99,9% hogy NEM limfóma.

Egyszerű gyulladás, fertőzés.

Valami felső légúti nyavaja.

A CRP is magas ami pedig 100%-ban igazolja a gyulladást.

Úgyhogy csak nyugalom.

Pár nap szabadság és egykiadós alvás megoldja a gondot.

Üdv.

Egy volt limfómás.

2014. aug. 4. 19:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Éés még egy dolgot kihagytam.:) Az LDH ertekem 512 volt a 460as normaltartomany felsőértékhez képest. Esetleg ez változtat valamin, vagy ez is a fertőzés miatt van?
2014. aug. 4. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Na ez limfóma:

[link]

2014. aug. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!