Mitől dagadtak fel hirtelen az ujjaim?
Figyelt kérdés
Nem tudjátok mi lehet az hogy szinte egyik pillanatról a másikra a kezeimen az ujjbegyeim így bedagadnak és kemények? És egy idő után elmúlnak de most kb már egy fél órája ilyenek az ujjaim és kicsit aggasztó...2014. okt. 11. 20:36
1/11 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és lány
2014. okt. 11. 20:40
2/11 anonim válasza:
A lábad nem dagadt? Hideg a kezed? A pulzusodat ki tudod tapintani a csuklódon? Ettél valami olyat, ami új, és esetleg allergiás lehetsz rá? Szedtél be valamilyen gyógyszert? Mekkorára dagadtak fel? Előfordult már máskor is? Tudod esetleg valamihez kötni, hogy mi után dagadt fel?
Bocsi a sok kérdésért, de máshogy nem lehet ennek a nyitját megtalálni.
3/11 A kérdező kommentje:
a lábam nem dagadt.a kezeim nem hidegek..
2014. okt. 11. 21:16
4/11 A kérdező kommentje:
Annyira nagyon nem lehet kitapintani hogy fel lenne dagadva de én érzem hogy ez nem normális így...nem ettem előtte semmit és gyógyszert sem szedtem be..előtte kb egy órával ettem müzlit tejjel de nem közvetlen evés után jött ki ez a tünet.és még mindig dagadt.
2014. okt. 11. 21:17
5/11 A kérdező kommentje:
a pulzusom percenként kb 80....és nagyon ritkán fordul elő ilyesmi talán egy félévben egyszer
2014. okt. 11. 21:19
6/11 anonim válasza:
Menj el a háziorvoshoz és kérj kivizsgálást! Lehet allergia, vagy ízületi probléma.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem fáj!És köszönöm a segítségedet és a tanácsodat!
2014. okt. 11. 21:43
9/11 anonim válasza:
Hát akkor megállt a tudományom sajnos, igaza van az előttem szólónak, kellene egy vérvétel mindenképpen, hogy tovább lehessen haladni. Amit kipróbálhatsz, hogy hideg vízbe teszed, az összehúzza az ereket, illetve hogy a fejed fölé teszed őket így a véráramlás csökken a kezedben, és a duzzanat is lejjebb mehet.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek!
2014. okt. 11. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!