Az ebola vírus elfogja érni Magyarországot? Mit gondoltok erről?
Amerikában van pár fertőzött emberke, akit
nem tudom hogyan, de véletlenül beengedtek -
Most szigorítani akarják a szűrést (a reptereken)
Már szigorítva van...
Spanyolországban meg azt hiszem 7 ember van karanténban
Szerintem ez lesz a vesztünk..
"Ismerősöm mamája ebolás lett és meghalt sajnos"... A hold meg sajtból van, ugye?
Magyarországon nincs ebola. Ez egy olyan információ, amit a kormány nem tartana vissza, mert ha nem tájékoztatják megfelelően a lakosságot, akkor nem tudnak karantént, ill. egyéb vészintézkedést felállítani.
Továbbá, az ebola nem terjed levegővel, csak direkt kontaktussal egy fertőzött testnedveivel. És ha el is éri Magyarországot: néhány elszigetelt eset történik, de nagy közösségekben sem képes rendesen fertőzni a vírus. Nem olyan, mint a nátha, vagy az influenza.
Az elszigetelt eseteket pedig elkülönítik, karanténba zárják, és igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni az orvosok.
Nyugat-Afrikában csak azért tudott ennyire brutálisan terjedni, mert a régió híján van a szükséges egészségügyi és védelmi felszerelésnek, gyógyszernek, és a lakosság nem kooperatív az orvosokkal.
Európában szinte kizárt egy ebola járvány.
"Magyarországon nincs ebola. Ez egy olyan információ, amit a kormány nem tartana vissza, mert ha nem tájékoztatják megfelelően a lakosságot, akkor nem tudnak karantént, ill. egyéb vészintézkedést felállítani."
Ahhham, értem. Mert eddig temérdek intézkedés volt a kormány részéről. Uhhhummmm, mert eddig is karanténba zárták azokat, akik fetőzött helyről jöttek.
Uhhuuuum, mert nem az lenne a közlrdek, hoyg lezárjáka határokat, és nem ezt kívánja már a zöme ember, és mindez az igény természetesen meghallgatásra talál...
Na, a magadfajták fognak elsőként beledögleni...Hamarosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!