Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az ebola vírus elfogja érni...

Az ebola vírus elfogja érni Magyarországot? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2014. okt. 9. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amerikában van pár fertőzött emberke, akit

nem tudom hogyan, de véletlenül beengedtek -

Most szigorítani akarják a szűrést (a reptereken)

2014. okt. 10. 11:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Már szigorítva van...

Spanyolországban meg azt hiszem 7 ember van karanténban

Szerintem ez lesz a vesztünk..

2014. okt. 10. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ismerősöm mamája ebolás lett és meghalt sajnos"... A hold meg sajtból van, ugye?

Magyarországon nincs ebola. Ez egy olyan információ, amit a kormány nem tartana vissza, mert ha nem tájékoztatják megfelelően a lakosságot, akkor nem tudnak karantént, ill. egyéb vészintézkedést felállítani.

Továbbá, az ebola nem terjed levegővel, csak direkt kontaktussal egy fertőzött testnedveivel. És ha el is éri Magyarországot: néhány elszigetelt eset történik, de nagy közösségekben sem képes rendesen fertőzni a vírus. Nem olyan, mint a nátha, vagy az influenza.

Az elszigetelt eseteket pedig elkülönítik, karanténba zárják, és igyekeznek minden tőlük telhetőt megtenni az orvosok.

Nyugat-Afrikában csak azért tudott ennyire brutálisan terjedni, mert a régió híján van a szükséges egészségügyi és védelmi felszerelésnek, gyógyszernek, és a lakosság nem kooperatív az orvosokkal.

Európában szinte kizárt egy ebola járvány.

2014. okt. 10. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért lettem lepontozva, mert szerintem nem lesz ebola járvány? Hát akkor dögöljünk meg mindannyian ebolában! Hát ha ti ezt várjátok...
2014. okt. 11. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

"Magyarországon nincs ebola. Ez egy olyan információ, amit a kormány nem tartana vissza, mert ha nem tájékoztatják megfelelően a lakosságot, akkor nem tudnak karantént, ill. egyéb vészintézkedést felállítani."

Ahhham, értem. Mert eddig temérdek intézkedés volt a kormány részéről. Uhhhummmm, mert eddig is karanténba zárták azokat, akik fetőzött helyről jöttek.

Uhhuuuum, mert nem az lenne a közlrdek, hoyg lezárjáka határokat, és nem ezt kívánja már a zöme ember, és mindez az igény természetesen meghallgatásra talál...

Na, a magadfajták fognak elsőként beledögleni...Hamarosan...

2014. okt. 12. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!