Mit tegyek? Évek óta orrcseppfüggő vagyok, és egyre rosszabb a helyzet. Nem tudok mit csinálni, már heti egy üveg elfogy.
Ezt találtam:
"az orrcseppet fokozatosan fel kell cserélni receptre kapható, az allergia és az idült orrnyálkahártya gyulladás kezelésében használatos szteroidos orrspray-re. Mivel azok hatása kevésbé drámai, mint a lohasztó orrcseppeké, ezért a betegek önmagában a szteroidos orrspray-vel ritkán elégedettek. Ezért kiegészítésképpen tengervizes sóval történő orröblítés, vagy allergia ellenes gyógyszer átmeneti szedése is szóba jöhet. Ha mindezek ellenére a betegnél továbbra is tűrhetetlenül rossz az orrlégzés, úgynevezett orrkagyló megkisebbítő műtétet lehet végezni."
Hát hajrá... Kezdem az orrspray-vel. (Csak nem szteroidossal, mivel ahhoz vény kellene, és ahhoz meg ugyebár el kellene jutni orvoshoz...)
Szia! Engem 2 hónapja műtöttek, kizárólag a műtét tud neked segíteni. Az orrnyálkahártyából eltávolítanak egy részt, így szűnik meg a függőség, nincs más lehetőséged!!! Különben megfulladsz. Én lézeres műtéten voltam, kb. 5 perc volt, teljesen kibírható. Dr. Medveczki Zoltán csinálta, kedves, normális és hozzáértő szakember Budapesten. Ha nem csináltatod meg, tönkre megy a szíved, a folyamatos oxigén bejutás akadályoztatás miatt. Nekem azt mondta, hogy a szívnek rendkívül megterhelő, ezért mihamarabb meg kell csinálni. Nem bántam meg, hogy a lézert választottam, bár nem volt olcsó.
Kérj egy időpontot és mihamarább menj el!
Egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!