Fenék viszketés lehet más ok miatt is mint bélférgesség?
Figyelt kérdés
Egy ideje viszket a fenekem, de nem állandóan csak néha ha rájön. Eléggé ki van pirosodva és nem konkrétan a végbélnyílásnál viszket hanem feljebb. Ez mitől lehet? Mindenhol azt írják, hogy bélférgesség... Mivel kezdjem el kezelni? Egyenlőre úgy veszem, hogy nem vagyok férges. Vagyis remélem. Köszönöm az értelmes válaszokat2014. okt. 6. 12:07
2/7 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálok , köszi a tanácsot! De nem tudod véletlenül, hogy ez mitől lehet? Meleg sincs annyira, meg semmi, még ilyenről nem is hallottam , na meg azt se tudom milyen annak aki férges
2014. okt. 6. 12:40
3/7 anonim válasza:
szia!
Valószínűbb az aranyér. Jellemző tünet a viszketés!
5/7 anonim válasza:
vagy csak szimplán ki van száradva ott a bőröd. próbáld kenegetni.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a bőröd van ott kipálva, vagy kiszáradva, próbáld ki rá a körömvirág krémet, persze ha nem múlik, akkor nem ártana megnézetned orvossal.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, egyenlőre én is Nivea-val meg Neogranormon pirossal kenegetem , majd meglátjuk, remélem nem aranyér, ahhoz még nagyon fiatal lennék, bár a mai világba sose lehet tudni semmit
2014. okt. 6. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!