Mi lehet? Nagyon zavaro.
Egyuttlet utan jelentkezett a dolog.
Eloszor gumi nelkul csinsltuk majd gumival egy orat kb. Es meg aznap osszefekudtunk es masnspra piros pottyok lettek a makkomon de nem gondoltam bele semmi rosszat. Tovabbi szex utan tobb lett es viszketni iskezdett. Az egesz makkomon es alatta a boron is jelentkeztek.
nem tudtam eldonteni hogy mi is ez mivel nem volt meg es a lannyal is beszeltem es neki is viszketettves megduzzadt de vele se fordult meg elo ilyen. Szoval nem tudom mi lehet ez. Lehet hogy a gumi miatt volt? Igazabol hol azzal hol anelkul csinaljuk. De ha nelkule csinaljuk intimmosozik a lany utana irrigatorral.
Igazabol most enyhultek a tunetek es csak ovszerrel csinaltuk.
megis elojott.... :(
Gondolom nem óvszerrel a farkadon közeledsz hozzá, így elég, ha megsimogatod majd magadhoz érsz.
Megnyugtatásul mondom, alig van olyan nő a világon, akinek legalább egyszer ne lett volna gombás megbetegedése. Elég megfogni egy kilincset, s ha az ember nem tud vécézés előtt kezet mosni, már el is kapta, vagy a legyengült szervezetben a lappangó gomba elszaporodik. Szóval nyugi, de mindenképp kezelést igényel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!