20 éves vagyok és néhány éve vettem észre, hogy remeg a kezem amit a környezetem is észrevett ezért nagyon zavaró. Mi lehet az oka?
1.az idegrendszert közvetlenül b komplexszel(összes b vitamin), kalciummal és magnéziummal lehet főképp támogatni. viszont ha eddig nem szedtél multivitamint, inkább azt ajánlanám az összes nyomelemmel.
1.1.érdemes utánanézned az összes elektrolitnak, mert a fenti kettőn kívül például a kálium és egyebek hiánya is okozhat görcsöt
2.a neurotranszmitterekkel közvetve lehet támogatni az ideg és izomműködést, ami már bonyolultabb. kezdésnek érdemes sportolni, meditálni.
3.a gyümölcsöket érdemes kerülni a cukrok miatt, vagy ritkábban fogyasztani, de a cukorszegény zöldségekre szükség van, főképp például a nyers spenótra, ami a legértékesebb zöldség, többek közt kalciumot és magnéziumot tartalmaz nagy mennyiségben.
illetve a cukor, alkohol, koffein is kiválthatja ezeket a tüneteket.
4.mivel nem tudjuk a remegés okát, bármi másra szükséged lehet.
itt érdemes lenne megkülönböztetni a remegést a rángatózástól és a görcsöktől. lehetséges, ahogy amiket ajánlok, csak az utóbbi kettőre jó, ugyanis, ha szöveti károsodás van az agyban, azon ez nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!