Mit lehetne tenni, hogy enyhüljön? (lent)
Háziorvos azt mondta, hogy valami vírust szedtem össze, aminek a következménye garatgyulladás és a felső légutamban nyálkahátyagyulladás. Antibiotikumot, brobiotikumot, kálciumot és C-vitamint mondott. Már 4. napja szedem, de mintha csak rosszabb lenne!
Éjszaka nem tudok elaludni mert szenvedek a torkomban levő fájdalomtól (amit erős fájdalomcsillapítókkal kompenzálok), nappal meg nem csak szenvedek, de levegőt se kapok, folyik az orrom, óránként legalább egyszer elered az orrom vére, és lassan annyi vért vesztek, hogy elájulok ha csak megmozdulok. Az orvos azt mondta, semmi baj, nem kell emiatt bemenni a kórházba, meg még valamit magyarázott amit nem nagyon értettem, és mondta, hogy ha nagyon rossz, akkor maradjak otthon, igyak teát (semmi új). Elmondtam neki, hogy ezt csinálom napok óta és napról napra rosszabb, erre közölte, hogy ennél többet nem tehet, úgyhogy távozhatok. Nem tudom most mit tegyek, mert nem hajlandó velem foglalkozni, kórházba nincs túl sok kedvem bemenni.... Esetleg egy jó házi praktikát vagy valami kúrát nem tudnátok mondani? Nagyon megköszönném...

Maradj az ágyban (az ágymeleg jó szokott lenni)
Igyál sok forró teát

Most már csak jobban vagy?
Még köptető is szokott használni
Igen jobban :) mostmár nem vérzik az orrom és esténként a torkom nem fáj eszeveszettül (tudok vmennyit aludni), de még mindig rossz....
Egyébként köszönöm a válaszokat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!