Mit szedjek, ha megmarta a sav a gyomromat, és fáj?
Nagyon sokszor fáj a gyomrom (illetve a hasam bal oldalt), szerintem a sav marta meg, mert ha (éhségtől függetlenül) gyorsan eszek valamit (rágcsa, stb), akkor elmúlik.
Ez 1 éve fenn áll, és nem múlik. Orvoson kívül mi segíthet?

Azért írtam, hogy orvoson kívül, mert nem hajlandó hasi ultrahangra elküldeni, (mert ő okosabb..)
És mindig megtapogatja a hasamat, "semmi elváltozás" címszó alatt, felír egy savcsökkentőt, amitől olyan székrekedésem lesz, hogy 1 hétig semmi, akkor kezdjek el hashajtót szedni, az tönkrevágná a gyomromat..
Nekem egyébként savcsökkentő mellett a torkomban van a sav, ha nem szedek, akkor normális az emésztésem, nincs savas érzetem sem.
A hasamról egyébként annyit, hogy amióta fennáll a fájdalom, eltorzult a hasam, és pl a párom is észrevette, hogy ferde, pedig nem említettem neki. (mintha a fájdalom helyén nyomná valami jobbra a hasamat..)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!