Tegnap délutántól nagyon fáj a fejem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap délután elkezdett fájni a fejem. Majdnem sírtam. Vettem be Algo-Pirynt, de nem hatott. Utána Kataflam-ot és az szüntette ki valamennyire. Plusz feküdtem hozzá, de nem voltam nagyon jól.
Reggel, mikor felébredtem nem fájt. Dél környékén megint elkezdett és kezd fájni egyre jobban.
Nem tudom mit tegyek...
2014. szept. 26. 19:41
1/5 anonim válasza:
Hidegfront van. Ezért fájhat a fejed.
2/5 anonim válasza:
Vérnyomást kell mérni. Ha alacsony, akkor a citromos kávé jó hatású, egyébként meg 1 tabletta aszpirin vagy kalmopirin is jó lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok kávét inni, mert azonnal felviszi a vérnyomásom és rosszul szoktam lenni tőle.
Most vettem be Kataflam-ot. Valamennyire jó, de kevésbé hat.
Lehet, hogy az idő.
Kissé szédülök is, de nem nagyon, az nem vészes....
A vérnyomásom általában normális.
2014. szept. 26. 20:04
4/5 anonim válasza:
Szia nekem is volt, hogy megállás nélkül 2-3 napig fájt a fejem. Sok folyadékot ittam (vizet) valamint levegőztem - sétáltam. Ez a kettő együtt használt, a gyógyszerek kevésbé.
Jobbulást !
5/5 anonim válasza:
Igyál meg 2 bögre vizet, egy fejmasszázs is sokat segít ilyenkor és egy nagy séta a friss levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!