Miért fáj a tüdőm, ha fekszem?
Figyelt kérdés
Már egy hete beteg vagyok, köhögök, folyik az orrom, be vagyok rekedve, de lázam nincs, orvosnál voltam, azt mondta, hogy ez valami vírusos cucc és adott egy rahedli orrspray-t, van, amit félóránként kell használnom, van amit 4 óránként és van amit csak naponta egyszer. Eddig nem nagyon javult az állapotom, ma viszont lefekvésnél elkezdet fájni a tüdőm, pontosabban csak az alja, a rekeszizmomnál. Csak akkor fáj, ha fekszem, amint felülök, vagy felkelek, elmúlik a fájdalom. Vissza kéne mennem az orvoshoz?2014. szept. 26. 00:39
1/3 anonim válasza:
Igen, meg kell hallgatnia a tüdődet, hogy minden rendben van-e.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az izmok fájnak a köhögéstől, de jobb, ha megnézeted az orvossal.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2014. szept. 26. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!