Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fáj a tüdőm?

Miért fáj a tüdőm?

Figyelt kérdés
Ma reggel figyelmes lettem arra, hogy amikor mély levegőt veszek, "megfeszítem" a tüdőm,akkor fájdalmat érzek bal oldalt, jobbon nem. Anyukám azt mondja, hogy beszorult a levegő, de már 2 órája ez van. Tényleg csak beszorult a levegő(ha igen, akkor hogy lehet segíteni rajta?), vagy valami más az oka? Köszönöm előre is a válaszokat! 16/F

2014. aug. 28. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha légszomjat is érzel, akkor lehet, hogy asztma, egyébként pedig szinte bármitől... Én speciel a házunk előtt álló fára voltam allergiás, mikor így éreztem... Szerintem, ha egy pár napig nem lesz jobb, akkor irány a doki, bár szerintem el fog múlni :)
2014. aug. 28. 11:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, remélem elmúlik:)
2014. aug. 28. 11:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Asztma vizsgálaton voltam és elvileg nem vagyok az.
2014. aug. 28. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van ilyen,ebben a pillanatban is érzem mikor légzek hogy olyan rossz érzés van baloldalt,azt mondták a stressztől van,mert olyankor meg vagyunk feszítve,illetve rossz tartásból,mozgásszervi panasz. Nekem ezt mondták,de nem zárták ki a tüdőt sem
2014. aug. 28. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Tegnap sokat cipekedtem, lehet hogy "rossz mozdulat" miatt van?
2014. aug. 28. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
igy van,attól is lehet,meghúzódás,ilyesmi,pihentetni kell,nem mélyen megfesziteni és el fog mulni
2014. aug. 28. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ, ment a zöld. Kicsit pihentetem és remélem elmúlik. :)
2014. aug. 28. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!