Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Térd vádli fájdalom okai?

Térd vádli fájdalom okai?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok mióta az eszemet tudom(3eves korom óta) fáj a vádlim illetve mostmar évek óta inkább a térdem... Eddig azt figyeltem meg hogy főleg hideg és meleg front közeledtével jön elő, de az elmúlt egy másfél hónapban állandósult. Voltam röntgenen illetve ultrahangon és nem mutat ki semmit! Sajnos. Már annyira fáj hogy nem tudok gyógyszer nélkül lenni és már a vádlim is ismételten el kezdett hát nem fájni inkább mintha ideges lenne ide oda pakolom éjjel. Mi lehet az ok? Mert már a fájdalom.odáig fajult hogy ha igazán fáj nem tudok rá állni... Konkrétan a röntgenen illetve ultrahangon majdnemhogy ki röhögtek hogy mit akarok mikor semmi baja a lábamnak. Valakinek hasonló?

2014. szept. 23. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Voltál érvizsgálaton is? Próbálj használni chlorellát, esetleg spirulinával, vagy Korolent az Energy-től.
2014. szept. 24. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!