Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bal vádli fájdalom, mitől?

Bal vádli fájdalom, mitől?

Figyelt kérdés
Hetek óta, hol jobban, hol kevésbé érzem, hogy a bal vádlim szokott fájni.Főként reggel és este jellemző. Szokásom a legrosszabbra gondolni mindig egyből, tehát mikor utána olvastam a neten kb csak az érszűkületet és a trombózist találtam erre vonatkozólag. Viszont hozzátenném, hogy soha nem dohányoztam, egészségesen élek, igaz sokat ülök, de elég gyakran felkelek közben és abszolút nem vagyok túlsúlyos sőt.. vékony testalkatú vagyok és csak 22 éves.Nem magas a vérnyomásom, cukorbeteg sem vagyok. Ahogy olvastam ezek miatt alakul ki jobban az erekkel kapcsolatos probléma. Azért ennek ellenére mégis megvagyok ijedve kicsit. Lehetséges, hogy a frontok miatt is fájhat? Volt már valakinek hasonló? Válaszokat előre is köszönöm. L/22

2013. dec. 4. 12:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet vitaminhiány is. Nekem pl. régebben attól fájt vagy egy hétig, hogy éjjel húzta a görcs, kb. majd besz*rtam. MEg amúgy is vashiányos voltam, ami nőként nem túl menő. Szerintem kérj egy laborvizsgálatot, mondd el ezt a problémádat is, aztán onnan majd meglátod.
2013. dec. 4. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!