Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tényleg rákos vagyok vagy ezt...

Tényleg rákos vagyok vagy ezt most beképzelem?

Figyelt kérdés
Ma észre vettem,hogy a nyakamban az egyik nyirokcsomó kicsit nagyobb,mint a másik felén. Utána a tv-ben hallottam a melanomáról és utána olvastam,mert van egy kicsit fura anyajegyem,ami már amióta élek ilyen és ott láttam,hogy elsőként a nyirokcsomókban képez áttétet.És most azért aggódok,hogy az az anyajegyem rákos és már áttétet képezett,holnap megyek doktorhoz,de most annyira felidegesítettem magam,hogy már remegek is és megy a hasam,meg minden.. :(
2014. szept. 23. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugi!A nyirokcsomód egy kis náthától is megnagyobbodhat, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Ha az anyajegyed az utóbbi időben nem nőtt drasztikusan, nem változott a színe, nem lett hirtelen piszkosul szabálytalan, akkor nincs gond. Menj el dokihoz, hogy megnyugodj, de addig is NYUGI! Jobbulást! :)
2014. szept. 23. 19:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem nőtt, a színét nem tudom eldönteni,azt már teljesen úgy látom,hogy sötétebb lett,de lehet ezt is csak beképzelem és nem szabályos teljesen,vagyis nem kör alakú,de nem is nagyon szabálytalan,szerintem eddig is ilyen volt. Annyira megijedtem,teljesen bepánikoltam most.
2014. szept. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!