Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rakos vagyok? Vagy csak...

Rakos vagyok? Vagy csak bekepzelem?

Figyelt kérdés

a nyakamon van egy anyajegy.. de ugy kidudorodik, nem sima, csak egy barna folt.. pontosabban a fejem aljan a ful mogotti reszhez kozel a nyak kezdeten.. az anyajegy mellett erzek egy csomot egy pici csomot.. A problemam hogy kulfoldon vagyok es nem tudok elmenni orvoshoz..

par napja viszont faj a nyakam is , olyan mintha becsipodott volna valami olyan fajdalmam van.. ez lehet hogy a rak? terjed? nagyon felek.

2009. márc. 18. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Csak rovid ideig vagy kulfoldon, vagy kint elsz es dolgozol? Mert ha csak rovid ideig vagy kint, akkor amikor otthon leszel elmesz a dokihoz.

Ha kint elsz akkor pedig azonnal regisztraltasd magadat az orvosnal!

2009. márc. 18. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Ezt egy bőrgyógyász tudná megállapítani, bár nem hagyható figyelmen kívül az, hogy kis csomócskák a tarkótájékon stressz hatására kialakulhatnak, majd el is múlhatnak. Az anyajegyet meg tudod néznmi a tükörben? Mekkora? Formátlan? Többszínű? Vérzik? Viszket? Változott az utóbbi időben? Mikor tudsz orvoshoz menni? Mikor jössz haza? Nem érmdemes kinn kifizetni egy bőrgyógyászati anyajegy szűrést? ili
2009. márc. 18. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A barna folt a nyakadon anyajegy?Érdemes lenne azért bőrgyógyásszal megnézetni.A nyakad talán meghúzódott de ha pár nap pihentetés után sem múlik el keress azért valakit aki külföldön is ellát.A rák igen alattomos betegség kezdetben sajnos szinte semmi tünetet nem okoz és nem fájdalmas.Tapasztalat. A férjem sajnos daganatos.
2009. márc. 18. 21:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen. Bal oldalon, a fülem mögött, pont a hajvonal alatt. Nekem a fejem szokott fájni, de kétlem, hogy rákos volnék. Lenne más jele is...

Ha nagyon nyugtalanít, amint lehetőséged van rá, menj orvoshoz.

2009. márc. 18. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Édesanyám rákos volt, sajnos neki 8 évig nem vették észre mert nagyotthallással kezeték...viszont nem adta fel, mert hullot a haja és nagyon fáradékony volt...az x.orvos mondta neki mi a baj...Úgy gondolom ha vmi baj lenne akkor lenne mellette sok új tünet....
2009. márc. 19. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Azért ne hitegessük a Kérdezőt, mert nem minden daganatnak vannak tünetei. A legjobb ha tényleg felkeresnél egy orvost. ili
2009. márc. 19. 11:51
 7/9 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat.. Amerikaban vagyok papirok nelkul szoval itt az orvos nagyon draga nekem.

nem tudom megfizetni.

2009. márc. 19. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
A nyakad fáj még? Biztosítás nélkül vagy kinn? Nagyon bátor vagy. Ha hirtelen beteg leszel vagy történik egy baleset, majd a rokonaid eladják a házat, hogy kifizessék a sokmillió forintos ápolást? Bocs, de ez érdekel. ili
2009. márc. 20. 09:34
 9/9 A kérdező kommentje:

a nyakam kicsit faj meg,

tudom rizikos , de senkinek semmit nem kell eladni,

az en tartozasom lesz , az en felelosegem

2009. márc. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!