Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mucopront és tantum verde...

Anonimuus8 kérdése:

Mucopront és tantum verde spray mehet egyszerre?

Figyelt kérdés
Az az igazság,hogy 1 hete megvagyok fázva köhögök és folyik az orrom de az érdekes ,hogy nem fáj a torkom csak néha érzem ,hogy köhögnöm kell és ennyi. Mucoprontot szedek 2-3 napja mostmár hurutosssan köhögök. Meleg teát iszok meg halls cukorka ja és cvitamin. De tényleg nem vagyok gyenge meg ilyesmi tök jó erőben vagyok ezért nem értem miért nem múlik el. reggel rossz csak meg este amúgy a nap folyamán néha kifújom az orrom és ennyi. Szóval mennyen egy kis tantum verde ?
2014. szept. 21. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
[link] itt meg tudod nézni
2014. szept. 21. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Az interakciós szinthez 10 est írt ki ami =10. szint:

Ilyen gyógyszerkölcsönhatás nem található adatbázisunkban

akkor mehet ugye ?

2014. szept. 21. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Használhatod őket nyugodtan.

Az egyik köptető, a másik meg helyi fertőtlenítő, érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő készítmény.

A kisfiam éppen most beteg, neki a torokgyulladására helyileg Tantum verde spray-t mondtak, illetve köptetőt, csak én ACC-t adok neki, mert nálunk az vált be.

2014. szept. 21. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
igen :)
2014. szept. 21. 11:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2014. szept. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!