Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS bélféreg vagy más?

SOS bélféreg vagy más?

Figyelt kérdés

Végbélviszketés. Állandóan. Tegnap éjszaka hajnali 3kor is erre riadtam. De ma egész nap előjön sokszor. Rohanok a fürdőbe, nézem, semmi nem jön ki a fenekemből, csak a viszketés van. Székelés után nedves wc papírral, majd szárazzal törlöm. 2hete holnaphoz már vettem be Vermoxot, kicsit enyhült is a viszketés talán. Székletben soha semmit nem találok.

Már a hüvelyem is viszket néha, de lehet csak beképzelem azt. Olyan, mintha egy pontba beleszúrnának tűvel majd egyből el is múlik és jön a viszketés. (mármint a végbelemben)

Most, hamburger után is egyből elkezdett viszketni. Tangát hordok legfőképp, de pl tegnap este a párom boxere volt rajtam, az nem dörzsölhetett ki. Nyilván megyek orvoshoz hétfőn, de addig is jó lenne tudni, hogy mi lehet.

23N

2014. szept. 20. 20:54
 1/2 gömbicica ***** válasza:

a tanga biztosan nem hasznal. a mindennapokban hordj pamut normál fehérnemüt akár franciabugyit is.aranyered nemlehet esetleg?

a tangát tartogasd estére.széptud lenni jó alakon.

aztán dokihoz hová indulnál? proktológia? nőgyógyász?

2014. szept. 20. 21:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát elvileg van aranyerem, ugyanis van ilyen kitüremkedés a bejáratnál, kívül. De soha nem fájt/vérzett, ott van már kb. 6 éve.

Háziorvoshoz, hátha tud valami okosat mondani. Ettől a viszketéstől megőrülök. De gondoltam az illatos wc papírra is, bár eddig 23 év alatt ha vettünk illatosítottat, sose volt ilyen problémám. A bugyit mindenképp le fogom cserélni, csak valahogy a rendes bugyi furán áll rajtam, és zavar.

2014. szept. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!