Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Férges lennék? Milyen féreg...

Férges lennék? Milyen féreg lapulhat meg bennem?

Figyelt kérdés

Bolhásak a kutyák ,bolha van a lakásban egyszerűen lehetetlen kiírtani ,már a lakásba is beférkőztek. Sokat porszívózok ,mintha a szobámba már nem lennének. Viszont olvastam ,hogy galandférget is terjeszthet aminek az egyik tünete a hasi fájdalom ami nekem volt is ,a súlyom viszont nem csökken.

Viszont azt is olvastam ,hogy a cérna giliszta is okoz hasi fájdalmat illetve nemi szerv körüli viszketést.

Fiú vagyok tehát a herezacskó körül viszket, szerintetek cérnagiliszta vagy csak a bolha csípett oda?

Esetleg lehetséges ,hogy mind 2 féreg meglapul bennem?

2014. szept. 18. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem veszítesz vele semmit, ha elugrasz a háziorvoshoz, felír egy tablettát, amivel azonnal ki lehet űzni belőled ezeket az élősködőket (ha egyáltalán vannak benned). Lányomnál is csak a gyanú merült fel, s minden vizsgálat nélkül felírták neki a gyógyszert, azt mondta az orvos, ártani nem árt.

Aztán el is múlt a viszketése, úgyhogy lehet, hogy tényleg féreg volt.

2014. szept. 18. 12:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ,orvoshoz mindenképp elmegyek.

Viszont amit látni fogok attól félek.

2014. szept. 18. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
A kutyák a lakásban vannak? Bolhanyakörv? Bolha elleni alapos fürdetés és a textíliák lekezelése. Biztos van rá szer. Már ne haragudj,de ez undorító. Hiába fogod magad féreghajtani,újra és újra meg fogsz fertőződni,ha továbbra is fertőzött,bolhás kutyákkal fogsz együtt élni. Plusz a bolhát a többi szobából vissza fogod hurcolni a tiedbe és ki az utcára,buszra stb. Egyszer egy ilyen buszon utazó bolhától lettem tiszta csípés és járhattam júniusban garbóban,mert a nyakamon volt. A homlokomra meg nem írhattam,hogy nem én élek a mocsokba,hanem mástól szedtem össze.
2014. szept. 18. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Ne félj előre a látványtól. :-) Sokszor olyan picik ezek a férgek, hogy szabad szemmel a székletben észre se veszed őket. Főleg ha már el is pusztultak a gyógyszertől.

Persze a galandféreg az máááás, pfúúúj, de ha az bujkálna benned, én úgy tudom, farkasétvágyad lenne, zabálnál és fogynál.

2014. szept. 18. 12:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Rendszeresen tisztálkodom ,rengetegszer mosok kezet.

A kutyák valószínűleg a kóbor kutyáktól kapták el.

2014. szept. 18. 12:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Bárki lehet férges, nem a tisztálkodáson múlik.
2014. szept. 18. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor is kell a bolhanyakörv. A kézmosás nem elég,ha az egész házban jelen van a fertőzés forrása.
2014. szept. 18. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:

batyamek fokhagymagerezded nyomtak le a kutya torkan napi szinten

a bloki nem szerette, de csak 10 masodperc volt az egesz es egyre kevesebb bolhaja lett

Itt irnak az adagolasrol

[link]

2014. okt. 2. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!