Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nem mozog és csak 1 db...

Ha nem mozog és csak 1 db attól még lehet féreg?

Figyelt kérdés
Tegnap találtam valami nagyon furcsát, nem is a wc-ben hanem a wc papíron. Akkora volt mint egy kisebb kisarasz. Kicsit mintha átlátszó lett volna meg mintha nyálka "tekervény", ha van ilyen és nem látszott úgy mintha valaha is élt volna. Van egy kutyám aki már elég sok élősködőtt összeszedett, majdnem egy fél évig volt szőrtüsző atkás de már szépen meggyógyult, pár napja találtunk benne egy kullancsot de azt is lekezeltük, meg volt egy időszaka mikor pár napig nem evett és a dokinak megfordult a fejében hogy férges. Féreghajtó után semmi jellemző hosszú féregszerűt nem találtunk a kutya kakijában. Én viszont most pont menstruálok és ilyenkor furcsa nyálka szerű cuccok is jönnek ki belőlem. Meg nagyon túlaggódom a dolgokat meg néha rámjön a hipochonderség.

2014. aug. 5. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól még lehet, azon nem igazán szoktak ficánkolni. De azért első körben gondold végig gyorsan, hogy mit ettél, mert én is voltam már így, hogy valami hosszúkásat találtam, majd rájöttem, hogy emésztetlen paprikahéj a lecsóból.
2014. aug. 5. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Annyi kérdésem lenne még hogy embereknek féreghajtót lehet vény nélkül venni? És ha nincs semmi baj a féreghajtót a biztonság kedvéért be szabad venni? Nem árt?
2014. aug. 5. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Ha ilyen gyanú van, bizony orvoshoz kell menni és bevizsgáltatni székletmintát. De nyugi, szerintem annak más tünetei is lennének.
2014. aug. 5. 11:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 5. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!