Általában a testhőm 34-35,5 fok között mozog. Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 17:59
1/10 anonim válasza:
Hüllő vagy? :)
Beszéld meg dokival. Lehet, csak nem jól méred, vagy elromlott a lázmérőd.
2/10 anonim válasza:
Hello van 1 tippem a hő mérő nem jól müködik. 2.ez a "tünet" a hipotermia ami csak akkor történhet ha hideg helyen tartózkodsz. És ha ez tényleg igy van, akkor azzonal menyj el az orvoshoz.
3/10 A kérdező kommentje:
Direkt vettem új mérőt.
2014. jún. 24. 18:12
4/10 anonim válasza:
Mit csináltál elötte ami erre utal?
5/10 A kérdező kommentje:
A régi hőmérő is ezt mutatta és gondoltam rossz, ezért vettem újat...
Am szerintünk vámpír vagyok....
2014. jún. 24. 18:27
6/10 anonim válasza:
Szerintem sokkal valószínűbb, ha a lázmérő jó, hogy rossz a lázmérési technikád. 34 fokosan úgy éreznéd magad, mint egy nagyon hideg téli napon (reszketés, emelkedett szívverés)
7/10 anonim válasza:
Szerintem meg hülyítesz minket. 34 fokos hőmérséklettel nem itt írogatnál. Nme vagy vámpír sem :) Írnám, hogy egy troll vagy, de az én vagyok :) :D
8/10 A kérdező kommentje:
Nem kamu...holnap megyek orvoshoz, bár igazából én nem akarok menni, anyám erőlteti.
Nem szokott semmi bajom lenni (nem ájulok el,stb.), ezért nem értem anyám miért túlozza ezt így el.
Mikor rosszul vagyok és lázasnak érzem magam, akkor olyan 35,8 körüli
A legviccesebb az egészben az, ha valaki megfogja a kezem inkább azt mondaná, hogy 37 fokos a testem...
2014. jún. 24. 19:52
10/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta vannak ilyen típusú emberek, nem kell vele törődni.
De vettek vért és kimondottan a pajzsmirigyre vonatkozó vizsgálatokat végzik el.
2014. jún. 28. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!