Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi lehet? Es mi lesz ha...

Ez mi lehet? Es mi lesz ha nem megyek orvoshoz es nem eszek gyogyszert?

Figyelt kérdés

Tegnap volt tesink,de egesz oran csak futottunk (nem is birtam annyira,fajt a labam,az oldalam es neha a szivem is beszurt) tegnap este nagyon nehezen kaptam levegot,ma pedig annyira fajt a HATAM hogy alig birtam reggel felkelni,es a kezem a vallam meg a combom is.De miert amikor csak futottunk,semmi mast nem csinaltunk ? Nagyon faradt,gyenge es rossz kedvu lettem most delutanra,a fejem is megfajdult es ugy erzem mint ha 40 fokos lazam lenne.

Mit csinaljak? Es meg egy kerdes ,ha lazasak vagyunk es nem eszunk gyogyszert akkor mi lesz? Esetleg fel megy jobban,es el is ajulhatunk,vagy csak lemegy magatol,ha egeszsegesen eszunk es forro vizben furdunk?(mert azt mondtak,hogy nem hidegbe kell hanem majdnem annyiba mint amennyi fokos lazunk van)

2014. szept. 9. 18:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!