Valakinek van valami tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? https://www.mall.hu/huggies-pelenkak/drynites-large-girls-9s zt-pelenka
Figyelt kérdés
63 kiló vagyok 19 éves és több mint 3 éve inkontinenciàs.
Ez azt jelenti, hogy nincsen rendben a visszatartó képességem. (Csak vizelet)
Az orvos éjszakai pelenkát javasolt. Valami pull ups-ot.
De én felnőtt pelenkát nem akarok venni, számomra megalázó volna. Ahogy láttam erről a fajtárol képeket, talán megfelelő volna. Méretre.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy éjszakát kibírna-e darabja?
Ahogy tudok igyekszem többször kimenni, de balesetek mindig vannak. Csak éjszaka. Esetleg van valami hasonló pull ups ami alkalmas lehet?
2014. szept. 4. 10:51
2/3 anonim válasza:
Szia
Én is inkonntinenciás vagyok én meg inkább a felnőt pelenkát keresem mind a gyerek pelenkát.
3/3 anonim válasza:
19 évesen már ne hordjál gyerek pelenkát. Inkább használ felnőteknek valót. Nem csiki ha szükséged van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!