Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Melyik a "legdurvább" betegség?

Melyik a "legdurvább" betegség?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy melyik betegség az, amiben a legtöbbet szenved az ember, és a legnagyobb fájdalmakkal jár. Vagy esetleg melyik az amelyiknek a legdurvább tünetei vannak?

2014. szept. 3. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Jelenleg? Ebola.
2014. szept. 3. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
veszettség
2014. szept. 3. 21:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindig az, amelyikben az adott ember szenved.
2014. szept. 3. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:

de egy autoimmun izuletigyulladast is siman belevennek ebbe a korbe, vagy egy arcidegzsabat 20-30 even at elviselni.

szerintem azok a legeslegnagyobb fajdalommal jarok, amik az idegeket erintik es a veszettseg is ilyen.

illetve az, ami fuldoklassal jar, pl a veszettseg vagy a tudorak.

2014. szept. 3. 21:24
 5/11 anonim ***** válasza:
A lepra pl. elég látványos...
2014. szept. 3. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Hat szerintem a rak. Annak is az osszes fajtaja. Mindig sunyin, alattomosan tamad es rendszerint, mire eszreveszik, mar keso. Nem kimel gyermeket sem (igaz melyik betegseg teszi?!).

Es nagy fajdalmakkal jar. Szerencsere elso kezbol nincsennek informacioim, de ugy hallottam, egy csontrakosnal peldaul kevesen elnek at nagyobb fajdalmat halaluk elott... :(

2014. szept. 3. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha onnan nézed, hogy az ebolás ember szenved egy kis ideig aztán meghal (vagy nem), viszont egy bármilyen krónikus beteg évtizedekig él a bajával, mondjuk egy ízületi betegség, szív- és érrendszeri betegség nem olyan híresen durva, mégis kemény dolog úgy leélni a fél életed, hogy reggelente nem mozog a derekad, vagy folyamatosan légszomjad van.
2014. szept. 3. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
A depresszió is elég súlyos, sokan öngyilkosok lesznek miatta. Elviselhetetlenné teszi az életet.
2014. szept. 3. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a scleroderma nagyon szörnyű:

[link]

2014. szept. 3. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Agyvérzés, szívinfarktus, rák, vakság,
2014. szept. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!