Valaki segitsen! Mitől van minden nap höemelkedésem?
Figyelt kérdés
Szinte minden nap höemelkedésem van.Reggel még normális majd délután felmegy.A menstruáció ideje alatt elmúlik.Voltam fogászaton semmi. Voltam fül orr gégészeten semmi.Tüdő és arcüreg röntgenen semmi.Allergián semmi.Széklet vizsgálat semmi.Vizelet vizsgálat semmi.Vér eredményem is szinte majdnem jó.Már annyira izgulok , hogy mi lehet a bajom ,hogy gyomor idegem van remeg a gyomrom.A pulzusomm is 106 normál állapotban és 37.3 a testhőm.A szemem is kicsit homályos ,megyek majd szemészetre és nőgyógyászatra.Kb rosszul vagyok ha meglátom a hőméröt.Kétségbe vagyok esve , mi lehet a baj?A mandulám még megvan de semmi baja.És rengeteg pattanás jött ki a nyakamon es az arcom bal oldalán.Ugye nem vagyok rákos ? Az látszódna a fehér vérsejtből?2014. szept. 3. 18:35
1/2 anonim válasza:
Én pajzsmirigy-túlműködésre gondolnék elsősorban. Néztek TSH-t, amikor laborban voltál? Amit felsoroltál, a magas pulzus, gyomorideg, magas hőmérséklet, látásproblémák mind lehetnek ennek a tünetei. Ha nem vizsgálták még, menj vissza a háziorvosodhoz, ő tud kiírni vérvételt TSH szint mérésre.
Amúgy mellékesen megjegyzem, hogy a fehérvérsejtből a gyulladásra (és maximum a leukémiákra) lehet következtetni, a rákra nem sajnos. Ettől függetlenül szerintem fölösleges egyelőre emiatt aggódnod.
2/2 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyem normális ,megnyugtató , hogy legalább leukémiám nincs.
2014. szept. 3. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!