Mi lehet ez? Akinek volt már hasaomló gondja, az segítsen nekem légyszi. Nagyon aggódom.
Emelkedőnél,lépcsőnél jobban zsibbad,meg egy-egy ülő helyzetben is.De erős fájdalmaim továbbra sincsenek.Csak nagyon nyugtalanító,hogy nem múlik el.
Házidokim szerint valamilyen ideg nyomódhat a derekamnál.Guggolás előtt nem zsibbad a lábam sosem.
Nekem a teljes vádlim érzéketlenné vált, és három lábujjam. 4 év volt amire regenerálódott az ideg. De nekem fájt. Nagyon!
Szerintem gerincsérved van. Menj el a kivizsgálások előtt vagy egy kiropraktőrhöz, vagy egy nagyon jó gyógymasszőrhöz, vagy yumeiho masszázsra, és sokkal jobban leszel.
No meg nyújtsál, mert a beszorult ideg ami a gerincednél csípődött be, az nem tudja az ingert végigvinni.
A milgamma nekem nagyon sokat segített.
Köszi a választ! :)
A milgamma nekem is jó,azóta sokat javult a zsibbadás,de sajnos még van.
Esténként vagy amikor el fekszek hanyatt pihenni,na olyankor fáj a lábam,főleg a talpam szurkál,és persze zsibbad de nagyon.Amint rá állok,már is kevésbé zsibbad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!