Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Akinek volt már...

Mi lehet ez? Akinek volt már hasaomló gondja, az segítsen nekem légyszi. Nagyon aggódom.

Figyelt kérdés
7 napja este leguggoltam otthon,és ahogy ránehezedtem guggolás közben a lábujjaimra,éreztem,hogy elzsibbadtak,a lábfejelemmel együtt.Felálltam,akkor már éreztem,hogy a térdemig zsibbad,bizsereg.Ez az érzés azóta sem szűnt meg.Voltam vele háziorvosnál,aki Milgammát és Mydetont írt fel Diflammal.Szedem rendesen a gyógyszereket,de még sok változás nem történt.Most táppénzen vagyok,hogy minden átvizsgálásra el tudjak menni.Fájdalmaik nincsenek.Járni is tudok rajta.Ilyen izomlázas érzés van a lábamban.De semmi komoly.Aki tud valami okosat mondjon már nekem,mert nagyon aggódom.33 éves nő vagyok.Ideggyógyászati vizsgálatra küldtek,de arra is még várnom kell 3 napot.10 napja tart már ez a zsibadó,bizsergő érzés.
2014. jún. 17. 15:18
 1/4 A kérdező kommentje:

Emelkedőnél,lépcsőnél jobban zsibbad,meg egy-egy ülő helyzetben is.De erős fájdalmaim továbbra sincsenek.Csak nagyon nyugtalanító,hogy nem múlik el.

Házidokim szerint valamilyen ideg nyomódhat a derekamnál.Guggolás előtt nem zsibbad a lábam sosem.

2014. jún. 17. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a teljes vádlim érzéketlenné vált, és három lábujjam. 4 év volt amire regenerálódott az ideg. De nekem fájt. Nagyon!

Szerintem gerincsérved van. Menj el a kivizsgálások előtt vagy egy kiropraktőrhöz, vagy egy nagyon jó gyógymasszőrhöz, vagy yumeiho masszázsra, és sokkal jobban leszel.

No meg nyújtsál, mert a beszorult ideg ami a gerincednél csípődött be, az nem tudja az ingert végigvinni.

A milgamma nekem nagyon sokat segített.

2014. jún. 17. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

A milgamma nekem is jó,azóta sokat javult a zsibbadás,de sajnos még van.

Esténként vagy amikor el fekszek hanyatt pihenni,na olyankor fáj a lábam,főleg a talpam szurkál,és persze zsibbad de nagyon.Amint rá állok,már is kevésbé zsibbad.

2014. jún. 17. 23:00
 4/4 anonim ***** válasza:
az hogy guggolásnál jött elő, ill lépcsózésnél, ez jelentheti azt, hogy amikor hajlítod a gerinced, a derekad, csípőd környékén levő csigolyák nyomhatják el az ideget, mindenképp ki kellene vizsgáltatni, nem csak tünetileg kezelni, ahogy eddig, ahogy a leírtakból látszik.
2014. aug. 2. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!