Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitöl lehet az örökös fejfájás...

Mitöl lehet az örökös fejfájás, fáradékonyság, elalvás? És mi a teendőm hogy javuljon, elmúljon?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Majdnem 2 éve kezdődött a durva fejfájásom.

suliban órákon ki kellett mennem mert úgy éreztem elalszok, elájulok, szét esik a fejem.

voltam már vele orvosnál, csináltak CT-t ami után azzal nyugtattak hogy nincs daganatom, semmi olyasmi ami nem normális. kicsit alacsony vérnyomás.

felírta a flector port, amire azt mondta hogy csak akkor szedjem, amikor már tényleg úgy érzem hogy muszáj, nem vagyok egy gyógyszerfüggő típus, sőt. tűrök. De ez a "gyógyszer" nem hogy elaltat vagy bármi, mint a többi.. nálam egyenesen SEMMI hatása nem volt. Az egyetlen ami jó volt az az átlátszó advil, sajnos az is csak volt. már az sem hat!!

a problémám az lenne hogy vizsgaidőszakom lessz,suliba járok. egész nyári szünetben ezzel a fejfájással szenvedtem, (vettem ginko biloba-t), de nem tudok mit csinálni neki, mert hiába működik jól az agyam tőle, ha nem tudok a fejfájástol gondolkodni se, kikapcsolok. elalszok. és amikor felkelek rettenetesen fáj. :( valaki ha tud, segítsen egy véleménnyel hogy mit tehetnék?

2014. aug. 29. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Az altalad leirtakbol migrenes fejfajasod lehet.

Probald ki az Apranax 550 mg gyogyszert. Ez egy eleg jo fajdalomcsillapito, eros is.

Hidegvizes borogatas fejre, tarkora segithet.

Irod hogy alacsony a vernyomasod bar nem tudom a korod de

az alacsony vernyomas is okozhat ilyen tuneteket. Kezdj el sportolni, tornazni ez jo hatassal van a vernyomasra.

Helyedben elmennek vervetelre is

Nezesd meg a vas szintet a veredben.

Allando fejfajast okozhat meg az erszukulet is!

2014. aug. 30. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!