Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hasmenés, fejfájás, láz,...

Hasmenés, fejfájás, láz, fáradékonyság. Valami virust elkaphattam volna? Ettől még elmehetek suliba vagy ne?

Figyelt kérdés

Már 1 hete hasmenésem van minden reggel (kb. Mindig csak egyszer volt, de pár napig volt hogy 3-szor is egy nap, ja és nem lágy, hanem folyékony volt)

Kb. 3 napja mindig rázott a hideg, gondolom lázam volt (de nem vagyok benne biztos)

Ma viszont 37,5 fokos volt a lázam. Fáj a fejem, alig tudok ki kellni az ágyból fáradt vagyok, és a kajáktól a hányinger kap el. A hét elején csak hasmenésem volt, de igazából nem éreztem magam betegnek.. Csak ma vagyok ilyen szarul. Valami virust elkaphattam? Szerintetek holnapra elmúlik ez, mehetek ettől még suliba?

2014. ápr. 13. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha elmennél orvoshoz.
2014. ápr. 13. 18:39
 2/2 anonim ***** válasza:
az orvos megmondja
2014. ápr. 13. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!