Hogyan élitek túl mikor az orvos ledugja azt a palcát a torkotokon?
Figyelt kérdés
Nincs hanyingeretek? Öklendezés nem jön rátok? Mit tanácsoltok? Nagy ÁÁÁÁÁÁ és nyelvet ki vagy be? Kicsit lenyomja a nyelvem már rosszul vagyok tőle. Érzestelenítés nélküli tippre gondolok, köszönöm2014. aug. 28. 07:10
1/11 anonim 

válasza:

Elismerem, én nem vagyok orvos, de mi az a "palca"?
2/11 manó1235 

válasza:

gondolj arra hogy nyalóka..tudom hülyeség de sztem használ :D
3/11 manó1235 

válasza:

sztem pálcát akart mondani amikor megnézi a torkunkat és a nyelvünket lenyomja vele :D
4/11 A kérdező kommentje:
Igen elírtam elnézést. Arra a fém spatulára gondolok :)
2014. aug. 28. 08:39
6/11 anonim 

válasza:

De,ezzel én is így vagyok!Én is öklendezek a spatulától.Ezért inkább én nagyra kitátom a számat,jól kinyújtom a nyelvem és hosszan mondom ÁÁÁÁÁÁÁ!
7/11 anonim 

válasza:

Én is nehezen élem túl!Erős a garatreflexünk,az a baj! Szerintem nagy Aaaaaahh és nyelvet ki!De nekem így is a torkomig nyomták le a spatulát a gégészeten!Majdnem leokádtam a dokinőt!És még gégetükrözés is volt!Végig öklendeztem! Ne csinálj belőle problémát,szerintem torokvizsgálatnál mindenki öklendezik!
8/11 anonim 

válasza:

Én nem engedem az orvosnak,hogy lenyomja a spatulát!Jó nagyra kitátom a számat,kinyujtom a nyelvem és nagyot ÁÁÁÁÁ-zok!A gyomromat is lássa!
9/11 anonim 

válasza:

Én sem bírom ki,mégis mindig lenyomják!Próbáltam kinyújtani a nyelvem,úgy ÁÁÁÁ-ni,akkor a nyelvgyököt nyomta meg hátul a spatulával,majdnem elhánytam magam! Nekem az érzéstelenítés sem vált be,órákig rossz volt utána,mégis öklendeztem közben.
10/11 anonim 

válasza:

A spatulától mindenki öklendezik,de azért ki lehet bírni!Én is öklendezek mikor lenyomja a doki a torkomig és mindig lenyomja ha odamegyek,és a gégetükröt is.Kibírható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!