Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hol és mennyiért lehet kapni...

Hol és mennyiért lehet kapni olyan szűrőbetétes gázálarcot ami védelmet nyújt az ebola ellen?

Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De amugy a getto jarvanya a ebola.

Ha netan ide jonne a ebola akkor ki lehetne belole gyogyulni.

Higenia,immunrendszer,ZMapp es mehetsz is a korhazbol.

2014. aug. 31. 17:14
 12/17 A kérdező kommentje:
szerintem nem ilyen egyszerű a dolog.nincs ellene gyógymód. max azt biztosítják hogy ne száradjon ki a beteg.mást nem tehetnek.egy infúzió meg nem tesz csodát.van aki túléli van aki belehal.
2014. aug. 31. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Nos, ide ha jön is a Ebola nem lesz tömegjárvány. Ha erős a immunrendszered akkor túléled persze egy jól felszerelt kórházba.

A ZMapp a majmoknál hatásos volt még a végstádiumba lévőknél is. Emberen egy kis fejlesztés után szerintem egy 2-3 éven bellül hatásos lesz.

2014. aug. 31. 20:09
 14/17 A kérdező kommentje:
szerintem annál elöbb kiirtja a fél világot.bár legalább nem lesz túlnépesedés.csak ne én szívjam meg nekem nemhogy 10 gyerekem hanem egy darab sincs. alap hogy nem is léteznének ilyen betegségek ha nem lennénk lassan 10000milliárdnyian kis túlzással.szegény természet csak védekezni próbál az ellen hogy egy kopár kihalt bolgyó legyen pár éven belül a kizsákmányolás miatt.itthon csökken a lakosság szám de mivel fél afrika lassan ideköltözik naná hogy mi szívjuk meg,megint az ártatlanok.
2014. aug. 31. 20:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Igazad van,de már ott kéne tartani a világnak,hogy Hold-bázis Mars-bázis ahova nyugodtan elmehetnénk ott folytatni amit itt elkzdtünk és a Holdon kéne na meg a Marson kéne laknunk meg a a földön el lehetne osztani vallás szerint a bolygókat így,hogy a Föld Mars lenne 4 fél teljes terület ahol lehetnénk nyugodtan. Nem háboruskodni,öldökölni egymást és vallási ellentéteket szítani. Akkor nem lenne Ebola ha mindenki rendezett körülmények között lakna.
2014. aug. 31. 21:31
 16/17 A kérdező kommentje:
sajnos nincs rendezettség amíg ilyen sokan vagyunk.nem is lehet hiszen ennyi embert normálisan képtelen eltartani a föld meg a gazdaság.csak nehogy az legyen a vége hogy a föld is olyan kihalt homoktenger legyen mint a mars.akkor ebola sem kell majd az élet megszünéséhez.
2014. aug. 31. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Bizony,de ez a kovetkezo 100 ev titka.
2014. aug. 31. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!