Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Erős hátfájás, gyenge mellkasi...

Erős hátfájás, gyenge mellkasi fájdalom, ami ha eszembe jut erősödik, egyéb tünetek nincsenek. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
4 napja egyik este nagyon elkezdett fájni a hátam felső fele a vállaimat is beleértve ami azóta sem igazán múlik, legfeljebb enyhül néha majd visszatér. Gerincferdülésem van de nem értem mi ez a hirtelen fájdalom. Emellett jelentkezett mellkasi fájdalom a szegycsontomnál és széterjed az egész mellkasomra de ez enyhébb fájdalom és el tudok róla feledkezni. Van egyfajta pszichoszomatikus "betegségem" ami abból áll ha valamin aggódok vagy félek akkor nehezen kapok levegőt, légszomjam van...de ha elfeldkezem róla elmúlik, rossz esetben 2-3 napig szokott tartani ésa végére az erőltettt levegővételtől már fáj a mellkasom....ez is ilyesmi érzés. Ha eszeme jut akaratlanul is nehezen veszek levegőt és elkezd fájni a levegővétel. Az orrom nem folyik, nem köhögök, nem vagyok lázas, fáradékony. Ezt leszmítva teljesen jól vagyok. Lehet ez a hátam miatt? Vagy egyéb oka lenne? A háziorvos nem mond semmit az ortopédiára ill tüdőgondozóba hónapokig tart a várakozási idő. Mit tehetnék?
2014. aug. 24. 15:12
 1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is hasonló, kb. egy hete tart. Elmúlt neked?
2014. aug. 28. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia, nekem is kb egy hete. Egy picit enyhült, de nem múlt el. A hátam még mindig nagyon fáj meg a gerincem. Holnap megyek sürgős beutalóval az ortopédiára hátha mondanak valamit.
2014. aug. 28. 20:19
 3/4 anonim válasza:
Szia Nekem is Ugyan ezek a fájdalmak jelentkeztek neked elmúlt magátol vagy mi történt kérlek mond el volt Ekg és ott nem volt semmi bajom, nem tudom mi ez de a szemeim fáradtak és a hátam fáj nagyon mellkasom közt is a szegcsont !
2017. dec. 7. 13:47
 4/4 anonim válasza:
Szerintem a stressz, nekem azóta nincs
2018. febr. 20. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!