3 napja zúg a fülem, lehet vírus az oka, úgy, hogy közben nem vagyok beteg?
ha csend van, hallom a fülzúgást (mintha egy monitor/tv csengene, vagy mint mikor adásszünet volt, és búgott, csak más oktávban és halkan....
kisfiam elkapott valami vírust, 1 napig volt beteg, meg is gyógyult, de ennek már 5-6 napja. arra gondoltam, lehet, hogy én rajtam meg így jön ki. de nem találtam a neten erről írást, mindig csak a zajártalom, magasvérnyomás, fülzsír, pofon, meg a "kitudjamiért" okokat sorolják fel.
szóval van ilyen, hogy vírus az oka? (nem fáj a fülem, nem is vagyok náthás)
gyesen lévő, tök egészséges és boldog, stresszmentes és fitt anyuka vagyok. bár a gyerek szokott bazi nagyokat síkítani, volt, hogy belesajgott a fejem, de hát csaknem okozott halláskárosodást egy kis vircsaftkodás... :)
köszi előre is

Úgy tudom a rüh is okozhat fulzugast de ha csak ez az egy tünet és nem viszketsz akkor kizárt, hogy az legyen.csak ez az egy jutott eszembe.
Szerintem menj dokihoz ha holnapra nem múlik el.
Nekem a múltkor több mint 1 hétig sípolt halkan a fülem, azt a diszkóban hallgatott orbitálisan hangos okozta az amúgy is érzékeny füleimnek.
A pasimnak 2 napig sípolt a füle ugyanilyen "vircsaftkodás" miatt.
Szerintem előbb-utóbb el fog múlni, a doki sem tud sok mindent kezdeni vele.. tudom elég zavaró, de valószínű kisebb halláskárosultságot szenvedtél és most azért zúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!