Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi van velem? Mi lehet a bajom?

Mi van velem? Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Hétről hétre folyamatosan találok magamon valami furát.. Vagy a hasam fáj,vagy a fejem fáj,vagy a gyomrom megy,stb.. Elég gyakran fájnak az izmok a combomban és a hátamon,ha elkezdem masszírozni azt a területet,fáj.Ma reggel arra keltem,hogy fáj a hasam alja és a derekam,mintha felfáztam volna(a vizeletem nem csíp)és a fülem előtt levő golyócska fáj(mindket fülem előtt van ilyen csomó,fogalmam sincs mi az,már rég észrevettem őket,de most fáj is az egyik felén).Komolyan mondom,én már azt is beképzeltem,hogy rákos vagyok..

Július elején voltam vérvételen,minden jó volt,vizelet is jó volt,hasi ultrahang is jó volt..

2014. aug. 24. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Hipochonder vagy
2014. aug. 24. 12:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom,de attól eltekintve fáj.. Egyszerűen mindig fáj valamim,nem értem.
2014. aug. 24. 12:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne azzal foglalkozz, hogy reggel végig gondolod most éppen mid fáj, majd ez tölti ki az egész napodat... Foglald le magadat és meglátod már nem is lesz olyan vészes.

Nekem is fáj mindig valamim, ha arra koncentrálok, hogy nekem most éppen nagyon fáj... Ha nem, akkor eszembe sem jut. Halálos beteg biztos nem vagyok, ahogy gondolom te sem.

Ha rákos lennél, az nem úgy fog jelentkezni, hogy hol a hasad fáj, hol a füled... Ellenben ha beképzeled magadnak, akkor a tudat alattid azon fog dolgozni, hogy tényleg az legyél.

2014. aug. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!