Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen betegség lehet?

Ez milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés

A nyakam a napokban megdagadt és olyan érzésem van, mintha állandóan nyomná össze a nyelőcsövemet. Légzéssel nincs gondom, csak meglehetősen megnehezíti a nyelést. Tegnap meleg borogatást tettem rá, de nem használt túlságosan.

Tegnap vettem észre és azt hittem a bölcsességfogam szövődménye ami fájni kezdett, de gyanakodtam esetleges meningitisre is (le tudom hajtani az állam a mellkasomra fájdalom nélkül, csak kellemetlen). Viszont a napokban nyitott ablak mellett aludtam és kint meglehetősen hideg volt, lehet hogy csak egy sima megfázás? Ilyet nem tapasztaltam eddig és orvoshoz is csak holnap tudok elmenni. Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ez milyen betegség lehet? Köszi előre a válaszokat.

2014. aug. 15. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Mumpsz? Mandula?
2014. aug. 15. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyálkő?
2014. aug. 15. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne, ha sürgősen elmennél az orvoshoz, még ma kellene, hiszen holnap szombat van.
2014. aug. 15. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy-megnagyobbodás is lehet.
2014. aug. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!