Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyelési fájdalmak, véres...

Nyelési fájdalmak, véres köpetek, láz, füldugulás. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Körülbelül már egy hete, hogy fáj a torkom, igaz nem folyamatosan, általában csak estefele kezdődnek a fájdalmak, akkor is csak akkor amikor nyelek. Pár nap elteltével belázasodtam( kb. 38,4 volt a legmagasabb lázam, de azt betudtam egy napszúrásnak, mert a lázam előtti napon elég sokat tartózkodtam a napon (ez szombaton volt). Azóta a lázam kezdett lemenni, tegnap már nem is volt, csak hőemelkedésem. Viszont a torokfájásom megmaradt. Tegnap este fogmosásnál megpróbáltam slejmet felköhögni, és ekkor ijedtem igazából egy kicsit meg, mert volt közöttük véres köpet is. Ma éjszaka pedig a bal fülem teljesen eldugult, és ez még ma reggelre sem múlt el. Ma megyek orvoshoz, de nagyon örülnék, ha valaki segítene kideríteni, hogy mi is a bajom. Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 13. 08:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Te csak menj el az orvoshoz. Mi úgyis csak találgatni tudnánk, az meg döglött lónak patkó.
2014. aug. 13. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!